Skip to content

Computerondersteuning

Bent u op zoek naar betrouwbare en persoonlijke computerondersteuning in uw buurt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons team staat voor u klaar om al uw computerproblemen op te lossen en u te voorzien van heldere uitleg, zodat u uw computer zelfstandig kunt gebruiken.

Of u nu problemen heeft met het installeren van nieuwe software, het oplossen van een virus- of malware-infectie, of het herstellen van beschadigde bestanden, wij hebben de kennis en expertise om u te helpen. Ook als u helemaal geen ervaring heeft in het gebruik van computers of een tablet helpen wij u opweg met duidelijke uitleg en een persoonlijke handleiding.

Wij begrijpen dat computerproblemen uw dagelijkse werkzaamheden kunnen verstoren en daarom bieden wij snelle en efficiënte oplossingen voor al uw problemen. Ons doel is om u te voorzien van de beste service en ondersteuning, zodat u zonder zorgen kunt werken, altijd persoonlijk en met een glimlach.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw situatie te bespreken en een afspraak te maken. Wij staan voor u klaar en zijn er zeker van dat we elk probleem kunnen oplossen dat u ons voorlegt!

pipe gamingpipe gaming
07:53 15 Mar 23
Top monteur, regelt dingen snel en komt z'n afspraken na .Erg blij met de service en de afhandeling, flexibel en duidelijk met afspraken .
G. van VuurenG. van Vuuren
19:27 27 Feb 23
We zijn snel, vakkundig en vriendelijk geholpen. Al onze problemen zijn opgelost. Perfect!
Peter ProostPeter Proost
10:17 13 Feb 23
Super goede en adequate service. Mocht je een probleem met je pc hebben dan adviseer ik Altus ICT van harte aan!
Susanna F.Susanna F.
17:57 02 Jan 23
Snelle & Goede service, eerlijke prijs. Mijn computer is weer snel en schoon. Thnx!
Max ZufangMax Zufang
11:33 26 Oct 22
Sympathieke gast die weet waar hij mee bezig is. Binnen no-time was mijn laptop voorzien van een nieuwe accu. Aanrader!
Mary AkkermanMary Akkerman
15:17 09 Sep 22
Ik ben blij dat ik Altus ICT heb ingeschakeld. Jason heeft o.a. mijn nieuwe laptop + printer geïnstalleerd en bestanden van mijn oude laptop overgezet. Daarbij is hij vriendelijk en geeft bij vragen duidelijk uitleg. Ook prijstechnisch zijn zijn werkzaamheden dik in orde, dus al met al zeker een aanrader!
Rineke de WildRineke de Wild
13:28 27 Aug 22
Snelle reactie; snel verholpen!
Danny DriessenDanny Driessen
19:41 19 Aug 22
Mijn playstation zat helemaal vol met stof. Ik heb zelf geprobeerd om hem schoon te maken maar lukte niet. Toen ik belde kon ik gelijk komen. Na overleg wat het probleem was. Al die stof maakte dat hij zo veel herrie maakte als een F-16 die opstijgt. Ik bracht hem einde middag en s'avonds kon ik hem al weer ophalen. Nooit ben ik ergens beter geholpen dan bij deze jongeman. Consoleplaza niet heen gaan. Zijn oplichters.
Roy Van De VeldeRoy Van De Velde
21:13 02 Aug 22
Erg tevreden over de diensten van Jason. Fijne communicatie, prijs en service. Kom zeker terug 🙂
kimkolskimkols
13:59 14 Jul 22
Goed werk geleverd. Erg vriendelijk in zn service
Siri SauerSiri Sauer
12:57 14 Jul 22
Mijn laptop deed niks meer. Jason heeft hen nog dezelfde dag kunnen maken. Top service!
Marco SMarco S
06:46 25 Jun 22
Ons toetsenbord van de Lenovo laptop werkte niet goed meer. Jason (Altus ICT) heeft het prefect gerepareerd.Nadat toetsenbord ingebouwd was bleek de powerknop niet te werken. (Dit gaf Jason aan bij ophalen) Hij ging gelijk een nieuw toetsenbord bestellen bij de leverancier en de volgende dag heeft hij de laptop thuis opgehaald en teruggebracht.Geweldige service en doet wat er afgesproken is.
Hans TopHans Top
11:07 22 Jun 22
Ik heb hele goede ervaringen met JASON ( altus ict ) en er bestaat geen probleem dat hij niet kan oplossen. ZEEER aan te bevelen
Michiel de WitMichiel de Wit
10:41 22 Jun 22
Fijne en goede service
Irmgard WIrmgard W
11:38 09 Jun 22
Neemt de tijd voor de klant en met een breed aanbod aan diensten ben ik al meerdere keren goed geholpen door Jason.
LJ GrotersLJ Groters
17:24 11 May 22
Heel snelle service
Jeroen Klein GotinkJeroen Klein Gotink
18:40 17 Mar 22
Ik heb al een wat oudere computer naar Jason gebracht. De ventilator was defect en reeds twee landelijke computerfirma's gevraagd om een nieuwe ventilator te plaatsen. Een voor hen onmogelijke opdracht en kon de computer ongerepareerd ophalen. Jason heeft de ventilator uit China gehaald en de computer werkt tegen een zeer schappelijke prijs weer als een zonnetje. Ik weet wel waar ik in de toekomst de hard- en software naar toe breng. Bedankt Jason!
Marijke LautenschutzMarijke Lautenschutz
19:27 17 Feb 22
Al meerdere routers laten plaatsen door Jason, we zijn erg tevreden en gelukkig van onze storingen en wifi problemen af.
JariJari
15:18 22 Dec 21
Jason heeft bij ons 7 camera's geïnstalleerd zowel binnen als buiten bij ons op de zaak. Topkwaliteit, goede communicatie en service.Zeker een aanrader.
Joeri van der KraanJoeri van der Kraan
16:12 18 Dec 21
Professioneel en bekwaam. Optimale ondersteuning op ICT-gebied. Meerdere keren mij als klant al geholpen met uiteenlopende vragen/opdrachten.Klantcontact zeer goed, snel, duidelijk en transparant. Blijf zeker terugkomen.
js_loader

Onze diensten

Laptop en computer

Tablet en smartphone

Andere apparaten

Onze tarieven

Kwartiertarief

Bij ons betaald u een vast tarief van € 15 per kwartier met een minimum van 30 minuten per afspraak op locatie. Indien u regelmatig gebruikt maakt van onze ondersteuning is een lidmaatschap nog voordeliger!

Voorrijkosten

Wij komen in Arnhem en omstreken gratis op locatie! Woont u wat verder weg dan rekenen wij voorrijkosten op basis van de afstand, namelijk het aantal kilometers boven 10 km x € 1 met een basistarief van € 7,50.

Lidmaatschap

Zoekt u terugkerende ondersteuning, kies dan voor een lidmaatschap. Voor € 30 per jaar krijgt u 20% korting op alle supporturen en krijgt u voorrang op niet-leden. Zo bent u altijd verzekerd van snelle support!

Neem contact met ons op

Correspondatieadres:
Overbeeklaan 1
6881HE Velp

Kantoor (op afspraak):
Raapopseweg 1
6824DP Arnhem

info@altus-ict.nl
06 4009 1891

KVK: 68249586
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden


Wij reageren doorgaans dezelfde dag nog, ook buiten kantooruren!

Contact Form